Vooravondzang, zaterdag 30 maart

Zaterdag 30 maart komen mensen die graag zingen, leden van koren en cantorijen uit de hele omgeving in De Vloedschuur te Heteren bij elkaar om liederen te zingen aan de vooravond van de Paastijd. Deze ‘vooravondzang’ wordt gedirigeerd door Simon de Jong uit Heelsum. De orgelbegeleiding is van Jaap Jansma. Instrumentele begeleiding verder van violisten, trombone en sopraan saxofoon. Op het programma staan onder meer : Kyrië , Gloria , psalmbewerkingen en Bachkoralen.

De koren en zangliefhebbers oefenen vanaf 13.00 uur en de Vooravondzang zelf is van 18.30 tot 19.30. De toegang voor die avond is voor alle belangstellenden vrij. Iedereen die kan en
wil meezingen/mee-oefenen is van harte welkom om ‘s middags 13.00 uur. Voorafgaande aan de vooravondzang zelf is er voor hen een broodje en een kopje soep.

Daarom nodigen we koren, cantorijen en mensen die graag willen meedoen uit Heelsum, Renkum, Heteren, Driel, en Zetten van harte uit om contact op te nemen via of opgave te doen aan onderstaande link/telefoonnummers. Meer informatie is te krijgen bij Margreet
en Jaap van der Spek (jaapvanderspek@planet.nl of mvanderspekhaan@gmail.com), telefoon: 0622445140 of                        0620030699. Ook aanmeldingen (tot uiterlijk 20 maart!) graag per e-mail of telefoon.

Voor de deelname aan de avondzang zelf (van 18.30 tot 19.30 uur) is de toegang vrij.
Iedereen die deze avond mee wil maken is van harte welkom.